Choc Mint Cheese Cake with Oreo






First time buat. Resepi tak berapa ingat kalau tanya sekarang. But saya dpt kat website mat salleh. Menjadi ok!  Tersangat sedap..Ada rasa mint sekali.  Tak pernah rasa kat kedai, walau secret resepi sekali pun. Percayalah!.. Heheh.
Bila lagi saya nak buat, saya tak tau. Resepi kat komputer ofis.. Sila comment utk resepi. Dulu ada kawan minta , tapi bila dia buat tak menjadi. Takut juga saya sebab saya bagi resepi betul.. tak tipu.. dgn petua sekali. Tulah. Lain tangan, lain hasilnya. Betul tak?

6 comments:

Anonymous said...

sedapnya syaliza....yg best tu de rse mint..boleh dptkn respi tak?? kt tenet byk tp x tau mne stau yg betul2 sedap..tq....eiza

gewmiza said...

salam kak.. nk resipi kek ni bole tak? kalau akak tak kisah, harap boleh email ke gewmiza@gmail.com. thanks akak! :)

Anonymous said...

Bole email ke pnf_gonzales@yahoo.com? Nk try buat utk hubby.fabret die ni...really appreciate it.thx :)

Anonymous said...

sy nak resipi ni juga....mmmm kecur dibuatnya....

Nazifah Hanim said...

Salam..sis, nak resepi juga boleh x? Tq!

Unknown said...

assalamualaikumm sis bole share resepi ? alifsuya@gmail.com tq sis

Post a Comment